От Фейсбук профила на Лилия БожковаОт енерго дружеството били казали, че

...
От Фейсбук профила на Лилия БожковаОт енерго дружеството били казали, че
Коментари Харесай

При следващото спиране на тока, отивам в енергото да си гладя

От Facebook профила на  Лилия Божкова

От енерго сдружението били споделили, че ще занимават прокуратурата с държанието на основателно разбеснелия се български жител, който през вчерашния ден беше отишъл с празненство грил в офиса им и си направил сандвичи за закуска, щото в дома му 24 часа не е имало ток - за разлика от офиса на сдружението, където видно е и топло и ярко.

Още през вчерашния ден под пост на другарка по тематиката написах, че хипотетично, при идващото прекъсване на тока може и аз да се стоваря в офиса на компанията, която обслужва столицата с дъска за гладене, ютия и един два куфара с изпрани и подготвени за гладене облекла. Вие може да не сте фенове на гладенето и да не разбирате моя ентусиазъм, само че аз по този начин ги разбирам нещата - облеклата се перат и гладят и си заплащам тока за осъществяване на тази безсмислена за някои хора активност.

Ще си разпъна статив и ще пусна живо предаване във ФБ, в което да е допустимо да се включват фенове, та да чуят чиновниците, началниците и притежателите на сдружението какво мислят сънародниците ни за тях.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР